Pridať recept

Odborník radí – steak

Víno je ideálnym spoločníkom pri grilovačke. No viete, ktoré sa hodí k nášmu poslednému receptu na grilovaný hovädzí steak? Túto dilemu nám opäť pomohol vyriešiť uznávaný odborník na víno Ondrej Celleng. Tentokrát stavil na Cabernet Sauvignon z kolekcie VÁŠEŇ. Keďže sa jedná o pikantnejšie víno, je ideálnou voľbou pre tých, ktorí majú radi pikatné chute mäsa. Má príjemné taníny, ktoré vám pomôžu stráviť a harmonizovať jedlo.

CABERNET SAUVIGNON je tmavogranátovej farby. Vo vôni dominujú tóny po čiernom ríbezlí obohatené o lesné ovocie a horkú čokoládou. V chuti je víno plné, ovocné s jemnými trieslovinami. Pre dokonalý zážitok odporúčame víno podávať pri teplote 15-16 °C.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *