Pridať recept

Odborník radí

Výrobný riaditeľ MOVINO, enológ

Ing. Ondrej Celleng

Počas svojej kariéry sa stal členom mnohých zahraničných a domácich degustačných komisií a rôznych odborných hodnotiacich komisií. Od roku 1984 je členom Hodnotiacej komisie pre vína a ich uvádzanie na trh pri Ministerstve pôdohospodárstva SR.

Inžinierovi Cellengovi bola udelená aj taká pocta, že bol zaradený  do personálnej encyklopédie Who is Who v SR, čo je životopisná encyklopédia významných žien a mužov Slovenska.

V roku 2016 získal významné ocenenie Vinárska osobnosť udelené Zväzom vinohradníkov a vinárov Slovenska.

Bol prezidentom Zväzu vinohradníkov a vinárov Slovenska.

Odborník radí – burger

Chuť hovädzieho mäsa skvele podčiarkne červené víno. Akú spoločnosť by si teda zaslúžil náš hovädzí Texas burger? Na jednoduchšie strávenie

Odborník radí – burger

Biele víno k hovädziemu Texas burgeru? Bez problémov. O dokonalú harmóniu chutí sa postará intenzívne voňavé víno CHARDONNAY – výber

Odborník radí – steak

Víno je ideálnym spoločníkom pri grilovačke. No viete, ktoré sa hodí k nášmu poslednému receptu na grilovaný hovädzí steak? Túto

Odborník radí – steak

Už ste si pozreli recept na náš tender steak s pestom z medvedieho cesnaku? 😋 Pre tých, ktorí by si

Odborník radí – losos

Vo všeobecnosti sa k rybám hodia skôr biele vína. Čo odporúča náš odborník Ondrej Celleng ku grilovanému lososu? 🐟 Jeho

Odborník radí – losos

Ak rozmýšľate, ktoré víno by sa hodilo ku grilovanému lososu, skúste ich zladiť vizuálne. Už tušíte? O dokonalú harmóniu farieb