Ing. Ondrej Celleng
Počas svojej kariéry sa stal členom mnohých zahraničných a domácich degustačných komisií a rôznych odborných hodnotiacich komisií. Od roku 1984 je členom Hodnotiacej komisie pre vína a ich uvádzanie na trh pri Ministerstve pôdohospodárstva SR.
Inžinierovi Cellengovi bola udelená aj taká pocta, že bol zaradený do personálnej encyklopédie Who is Who v SR, čo je životopisná encyklopédia významných žien a mužov Slovenska.
V roku 2016 získal významné ocenenie Vinárska osobnosť udelené Zväzom vinohradníkov a vinárov Slovenska.
Bol prezidentom Zväzu vinohradníkov a vinárov Slovenska.

Odborník radí – burger
Chuť hovädzieho mäsa skvele podčiarkne červené víno. Akú spoločnosť by si teda zaslúžil náš hovädzí Texas burger? Na jednoduchšie strávenie
Odborník radí – burger
Biele víno k hovädziemu Texas burgeru? Bez problémov. O dokonalú harmóniu chutí sa postará intenzívne voňavé víno CHARDONNAY – výber
Odborník radí – steak
Víno je ideálnym spoločníkom pri grilovačke. No viete, ktoré sa hodí k nášmu poslednému receptu na grilovaný hovädzí steak? Túto
Odborník radí – steak
Už ste si pozreli recept na náš tender steak s pestom z medvedieho cesnaku? 😋 Pre tých, ktorí by si
Odborník radí – losos
Vo všeobecnosti sa k rybám hodia skôr biele vína. Čo odporúča náš odborník Ondrej Celleng ku grilovanému lososu? 🐟 Jeho
Odborník radí – losos
Ak rozmýšľate, ktoré víno by sa hodilo ku grilovanému lososu, skúste ich zladiť vizuálne. Už tušíte? O dokonalú harmóniu farieb