Pridať recept

Francúzsky Králik

  • Príprava
    30
  • Čas varenia
    1
  • Videní

Ingrediencie

    Postup

    katarina.galova88@gmail.com

    Krok 1

    Králika umyjeme a naporcujeme. Porcie osolíme a okoreníme. Králika skúška osmažíme na oleji. Mäso dáme do pekáča a na výpeku osmažíme cesnak a kúsky mrkvy.Potom to pridáme k mäsu. Na troške oleja rozmiešame dijonsku horčicu s vínom a prilejeme vývar, smotanu a med. Omáčku prešľaháme, necháme prejsť varom a nalejeme na mäso a zeleninu.Pridame plátky masla a rozmarín. Zakryjeme a pečieme na 200 stupňov asi 45 minút. Potom odokryjeme a a podlievame omáčkou a pečieme ďalších 40 minút.

    Zanechajte svoju skúsenosť

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *