Pridať recept

Grilované kuracie prsia na víne

  • Príprava
    10
  • Čas varenia
    20
  • Videní

Ingrediencie

    Postup

    jajovana@azet.sk

    Krok 1

    Kuracie prsia umyjeme, osušíme, trošku naklepeme, dochutíme soľou, korením a pokvapkáme olivovým olejom. Cibuľu ošúpeme, rozkrojíme napoly, potrieme olejom a vložíme na gril. Papriku vložíme taktiež na gril, nemusíme ju umývať, pretože z nej potom stiahneme šupku. Kuracie prsia položíme medzi zeleninu a počas grilovania z oboch strán ich potierame vínom. Hotové prsia podávame s upečenou cibuľkou a paprikou zbavenou čiernej šupky.

    Zanechajte svoju skúsenosť

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *