Grilovaný losos marinovaný v cviklovej šťave

-
Videní
Grilovaný losos marinovaný v cviklovej šťave s kôprom a brandy so sezamovo- koriandrovým prelivom, grilovaný pak choi a strapcové cherry paradajky
Ingrediencie
Postup
Losos si marinujeme 24 hodín v cviklovej šťave, kôpri, cukru, v ružovom víne Movino, citrónovej šťave, citrónovej kôre a soli, aby sme získali krehkosť, tým pádom nám príprava na grile nebude dlho trvať. Vždy, keď ideme grilovať alebo vyprážať lososa, dávame ho kožou dole na 3-4 min, aby nám vo vnútri ostal ružový a šťavnatý.
Ako prílohu si pripravíme grilované cherry paradajky a Pak choi, čo je čínska kapusta. Na preliv k lososovi použijeme koriandrové pesto so sezamom a brandy. Obe suroviny sa hodia k rybe a majú výraznú chuť a vôňu.
Pak choi negrilujeme dlho, pretože chceme, aby nám ostal chrumkavý.
Pri servírovaní si na tanier poukladáme hráškové výhonky, polejeme ich koriandrovým pestom. Pak choi si na tanieri prekrojíme, osolíme, polejeme ho olivovým olejom a kto má rád cesnak, môže ho ním pokvapkať. Ďalej poukladáme cherry paradajky a na koniec pridáme lososa poliateho koriandrovým pestom. Ak si nie ste istý, či je vo vnútri hotový, môžete si ho pred podávaním nakrojiť.
Tiež môžete vyskúšať

Grilovaný losos marinovaný v cviklovej šťave
Ingrediencie
Nasledujte postup

Losos si marinujeme 24 hodín v cviklovej šťave, kôpri, cukru, v ružovom víne Movino, citrónovej šťave, citrónovej kôre a soli, aby sme získali krehkosť, tým pádom nám príprava na grile nebude dlho trvať. Vždy, keď ideme grilovať alebo vyprážať lososa, dávame ho kožou dole na 3-4 min, aby nám vo vnútri ostal ružový a šťavnatý.

Ako prílohu si pripravíme grilované cherry paradajky a Pak choi, čo je čínska kapusta. Na preliv k lososovi použijeme koriandrové pesto so sezamom a brandy. Obe suroviny sa hodia k rybe a majú výraznú chuť a vôňu.

Pak choi negrilujeme dlho, pretože chceme, aby nám ostal chrumkavý.

Pri servírovaní si na tanier poukladáme hráškové výhonky, polejeme ich koriandrovým pestom. Pak choi si na tanieri prekrojíme, osolíme, polejeme ho olivovým olejom a kto má rád cesnak, môže ho ním pokvapkať. Ďalej poukladáme cherry paradajky a na koniec pridáme lososa poliateho koriandrovým pestom. Ak si nie ste istý, či je vo vnútri hotový, môžete si ho pred podávaním nakrojiť.
Zanechajte svoju skúsenosť