Pridať recept

Hrušky na grile

  • Príprava
    30 minút
  • Čas varenia
    10-15 minút
  • Videní

Ingrediencie

    Postup

    jajovana@azet.sk

    Krok 1

    Postup V miske zmiešame víno s medom, citrónovou šťavou, najemno nastrúhanou kôrou a škoricovým cukrom. Hrušku umyjeme, osušíme, rozpolíme a zbavíme jadra. Dáme do pripravenej marinády a necháme ich aspoň 30 minút odležať. Z alobalu vystrihneme osem kúskov, každý potrieme troškou rozpusteného masla, zbalíme do nich polovičky hrušiek a grilujeme na miernom ohni asi 10-15 minút. Pred koncom grilovania balíčky opatrne otvoríme, hrušky potrieme zvyšným maslom a dopečieme do zlatista. Hrušky môžeme podávať s teplou vanilkovou omáčkou, studenou vanilkovou zmrzlinou a hlavne s pohárom dobre vychladenej až podchladenej millerky alebo niektoré zo skvelých vín Movino.♥

    Zanechajte svoju skúsenosť

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *