Pridať recept

Morčací burger s hlivou a jahodovým kečupom

  • Videní

Ingrediencie

    Postup

    jajovana@azet.sk

    Krok 1

    Postup prípravy Uvaríte paradajky, olúpete a nakrájate na malé kúsky. Nakrájate jahody a spolu s paradajkami vínom a korením necháte prejsť varom a rozmixujete. Pripravíte si mäso. Namleté a nakrájané mäso zmiešate s korením a hlivou. V rukách vytvarujete mäsové placky, ktoré ugrilujete. Akonáhle je mäso hotové, môžete začať vrstviť následovne: žemľa-lyžica kečupu-cibuľa-mäso-lyžica kečupu-cibuľa-žemľa. TIP: Na grile zľahka opečte aj žemľu. Prajeme vám dobrú chuť!

    Zanechajte svoju skúsenosť

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *