Pridať recept

Panini plnené tvarohom, ríbezľami a čokoládou

  • Videní

Ingrediencie

    Postup

    jajovana@azet.sk

    Krok 1

    POSTUP POTREBUJEME grilovacie kliešte gril ohňovzdornú misku Panini Náplň pripravíme zmiešaním oboch tvarohov, 50 g práškového cukru, kôry z citróna a polovice ríbezlí (zvyšok si odložíme na záverečné zdobenie). Striedky toastového chleba prstami zatlačíme, aby sa do toastov zmestilo viac náplne. Z jednej strany ich potrieme roztopeným maslom. Polovicu toastov naplníme tvarohovou náplňou a pridáme tabličku čokolády. Prikryjeme druhým krajcom toastu stranou s roztopeným maslom nadol a pritlačím spoje. Pripravené panini ešte potrieme maslom a grilujeme na rozohriatom grile z oboch strán dozlatista. Čokoládová omáčka V ohňovzdornej miske zohrejeme smotanu,víno a spolu s čokoládou nalámanou na menšie kúsky. Rozmiešame na hladkú lesklú ganache. Servírovanie Panini podávame ešte teplé, prekrojené na trojuholníky, posypané práškovým cukrom, poliate čokoládovou omáčkou a ozdobené ríbezľami

    Zanechajte svoju skúsenosť

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *