RYBACIA POLIEVKA NA GRILE

-
Videní
Ingrediencie
Postup
jajovana@azet.sk
Postup: Mrkvu, cibuľu, petržlen a zeler nakrájame na tenké rezance. Rybie mäso zľahka osolíme a okoreníme. Gril rozpálime na nepriame grilovanie, do stredu grilu vložíme wok panvicu a necháme rozpáliť. Do panvice dáme rozpustiť maslo a nasypeme nakrájanú zeleninu. Orestujeme dozlata a zaprášime hladkou múkou, ešte chvíľku restujeme, potom zalejeme pripraveným vývarom a vínom. Dosolíme a dokoreníme, pridáme štipku mletého muškátového orieška. Na grilovací rošt po obvode poukladáme pripravené porcie rýb a z oboch strán ugrilujeme. Polievku v panvici necháme prevariť, grilované ryby naporcujeme na menšie kúsky a opatrne vložíme do hotovej polievky. Podávame horúce. Nakoniec zdobíme sekanou listovou petržlenovou vňaťou.
RYBACIA POLIEVKA NA GRILE
Ingrediencie
Nasledujte postup
jajovana@azet.sk

Postup: Mrkvu, cibuľu, petržlen a zeler nakrájame na tenké rezance. Rybie mäso zľahka osolíme a okoreníme. Gril rozpálime na nepriame grilovanie, do stredu grilu vložíme wok panvicu a necháme rozpáliť. Do panvice dáme rozpustiť maslo a nasypeme nakrájanú zeleninu. Orestujeme dozlata a zaprášime hladkou múkou, ešte chvíľku restujeme, potom zalejeme pripraveným vývarom a vínom. Dosolíme a dokoreníme, pridáme štipku mletého muškátového orieška. Na grilovací rošt po obvode poukladáme pripravené porcie rýb a z oboch strán ugrilujeme. Polievku v panvici necháme prevariť, grilované ryby naporcujeme na menšie kúsky a opatrne vložíme do hotovej polievky. Podávame horúce. Nakoniec zdobíme sekanou listovou petržlenovou vňaťou.
Zanechajte svoju skúsenosť