Pridať recept

Teľací hrebienok s kávovo-čokoládovou omáčkou

  • Videní

Ingrediencie

    Postup

    jajovana@azet.sk

    Krok 1

    Postup prípravy Hrebienok potrite slnečnicovým olejom, položte na horúci gril a po niekoľkých minútach ich otočte. V panvici alebo ohňuvzdornej miske rozpusťte maslo a pridajte korenie CHILLI-KORENIE a mäso tam dajte. Mäso nechajte ešte pár minút v teplom grile alebo v rúre v maslovom kúpeli s korením odpočinúť. Steaky posoľte a prelejte olivovým olejom. OMÁČKA Do panvice nalejte víno, pridajte kávové zrná, červené korenie, trochu soli a varte kým sa tekutina neodparí "zredukuje" Vínnu redukciu preceďte a znova zahrejte. Do redukcie dajte KOFILU a nechajte ju rozpustiť. Pridajte ešte kúsok masla a dobre premiešajte. Servírujte s omáčkou a teplou bagetkou. Úplne netradičná, ale skvelá chuť k teľaciemu mäsu. Nech vám chutí....

    Zanechajte svoju skúsenosť

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *